TAM Klinikk Borg
TAM dyreklinikk Borg er en ny og moderne smådyrklinikk som ligger sentralt til på senteret Amfi Borg, rett ved E-6 nord for Sarpsborg. Det er en velutrustet klinikk, med operasjonssal, digitalt røntgen, ultralyd, laboratorie og tannbehandlingsutstyr. Vi gjør selvfølgelig også forebyggende abeid, som vaksinering, ID-merking etc.
Som nærmeste nabo på senteret har vi dyrebutikken Tropehagen Zoo, og vegg i vegg ligger det også et apotek. Så her er mye samlet på et sted!

For oss er det viktig å være tilgjengelig, og med det mener vi både åpningstider, beliggenhet og parkeringsplasser. Vi har egen inngang rett ved hovedinngangen til Amfi Borg, og det er reservert egne parkeringsplasser til klinikken.
Du er velkommen til å ta kontakt med oss for timebestilling eller hvis det er noe du lurer på.
Vi følger åpningstidene til Amfi Borg;
 
Åpningstider
man-fre 10-20 og lørdag 10-18.

Besøksadresse:
Amfi Borg
Klokkergårdveien 31
1711 Sarpsborg
Tlf: 69 61 25 17
Fax: 69 61 25 18


Ida Løvland
Veterinær og daglig leder
Utdannet ved Bristol University i 2002. Begynte å jobbe ved Lundabygdens djursjukhus og Blå Stjärnans  djursjukhus i Sverige, samt Alingsås
djurklinik, før hun dro tilbake til Norge og jobbet ved Centrum smådyrklinikk i Fredrikstad. Hun trives med både indremedisin og kirurgi og har kurs i bløtvevskiruri, ultralyd og indremedisin samt ernæring. På fritiden trener hun agility med den kinesiske Powder Puffen Blade.
 
 
 

Elisabeth Eikenes
Veterinær
Utdannet ved den kgl Veterinær- og Landbohøjskole i København i 2002, og har deretter jobbet på Lundabygdens djursjukhus og Blå Stjärnan djursjukhus samt Alingsås djurklinik. Hun har mange kurs med hovedvekt på kirurgi og tannbehandling.
Elisabeth har nå valgt å komme hjem til Norge, og jobber for tiden på TAM dyreklinikk Borg. Elisabeth er lykkelig eier av hunden Zuma.
 
 
 

Christine Ringstad
Veterinærassistent
Christine har jobbet på smådyrklinikker siden 2005. Hun begynte på Centrum
smådyrklinikk i Fredrikstad, og har flere kurs, bl.a. i anestesi. Hun er derfor en uvurderlig hjelp, og har et meget godt
håndlag med alle dyr. Christine holder orden på alt utstyr, pasienter,  praktikanter og veterinærer. Selv har hun 2 jack russel og en lancashire heeler, og trener agility og lydighet.
Christine har også tidligere vært meget aktiv innen kaninhopping.
 
TAM Dyreklinikker - din veterinær i Oslo - Sarpsborg - Lier